Werken met ZLiCK

ZLiCK is een eenmansbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van websites, huisstijlen, folders, logo’s, handleidingen et cetera. ZLiCK is gevestigd in de Noordoostpolder.

Uitgangspunten

U heeft een boodschap, ZLiCK zet die, samen met u, zo helder en krachtig mogelijk neer.

ZLiCK beseft dat de eerste indruk die een potentiƫle klant krijgt, uitermate belangrijk is. Vormgeving is hierbij slechts een hulpmiddel, geen doel.

U zit niet te wachten op hoge kosten. Een nieuwe website en/of huisstijl kost geld. Iedere 2 jaar iets nieuws neerzetten is dan ook een behoorlijke kostenpost. Een ontwerp van ZLiCK is er daarom op gericht jarenlang mee te kunnen, zo tijdloos mogelijk te zijn. En dat tegen een verrassend laag tarief. 

Met wie heeft u te maken?

Arno Verhoeven

Al sinds de 80’er jaren bouw ik websites, schrijf teksten en technische- en softwarehandleidingen en vertaal ik vanuit Duits en Engels. ZLiCK is gegroeid uit een combinatie van werkervaring en hobby. Naast ZLiCK heb ik een vast dienstverband. Het merendeel van de werkzaamheden wordt dan ook in de avonduren uitgevoerd. Het bijkomend voordeel is dat ik de kosten -ook voor de klant- laag kan houden.

De klanten van ZLiCK zijn over het algemeen eenmansbedrijven. Voor opdrachtgevers probeer ik een partner te zijn, mee te denken in een informele sfeer. Geen hoogdravende kreten, maar luisteren naar wat de ander wil en mijn kennis inbrengen, om samen te komen tot een product waar we beiden tevreden mee zijn.

Arno Verhoeven

Interesse?

Vul dan het contactformulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.